Van Heeckeren Hotel Ameland

ALLES OVER HET EILAND

ONTDEK AMELAND

Wij zijn verliefd op Ameland, nu jij nog! Het team van Van Heeckeren Hotel werkt én woont op Ameland. Dag in, dag uit halen wij plezier uit het (her)ontdekken van het eiland en dat delen we maar al te graag met jullie. Zie ons maar als je persoonlijke island guide! Kom je er niet uit, of wil je misschien meer informatie? App, bel of stuur ons gerust een berichtje via social media.
Outdoor Ameland

Activiteiten

Ameland zit vol verrassingen en er zijn ontzettend veel activiteiten, voor jong én voor oud! Ga klimmen, leer surfen of ontdek het eiland te paard.

Paardenreddingsboot

Evenementenkalender

Het gehele jaar worden er op Ameland verschillende evenementen georganiseerd. Bezoek Amelands meest populaire attractie: de demonstratie van de paardenreddingboot!

Strandopgang Hollum Ameland

Fietsen en wandelen

Ameland is een echt fiets- en wandeleiland! We hebben een aantal mooie routes voor je uitgestippeld waarmee je de mooiste plekjes van Ameland ontdekt!

The Harbour Ameland

Restaurants

Lunchen in de haven of dineren terwijl je naar de mooiste zonsondergang van Nederland aan het kijken bent? Wij weten waar je moet zijn!

Haven nes ameland

Reizen naar Ameland

Ben je opzoek naar info over het reizen naar Holwerd, het parkeren in Holwerd of de tarieven en boottijden van onze veerdienst? Lees dan even verder!

Van Heeckeren hotel op Ameland

Vervoer op Ameland

Ameland is niet zo groot, dus een auto ben je niet nodig hier! Bij aankomst in de haven kun je bijvoorbeeld een fiets huren. Daarnaast staan er ook altijd taxi’s en bussen klaar in de haven.

EN | DE