Van Heeckeren Hotel

Logo van heeckeren hotel

SPECIALS

ARRANGEMENTEN

Om jouw bezoek aan Ameland en verblijf bij Van Heeckeren Hotel nog onvergetelijker te maken, hebben we een aantal fijne arrangementen voor je samengesteld! Kies je favoriet en boek meteen! Heb je een vraag over één van de arrangementen? Let us know!
The Sunset Ameland Hollum

LITTLE ESCAPE

Neerploffen op je favoriete terras om met je snoet in de zon genieten van heerlijke rosé, rondje eiland fietsen en de mooiste plekken ontdekken. Gewoon lekker dat instant vakantiegevoel beleven, even helemaal ontzorgen. En daarom hebben we een hele fijne deal voor jullie.

Wadden zeedijk Ameland

Slik & Zand 2023

De 12e editie van Tussen Slik en Zand is op zaterdag 21 oktober 2023. Boek alvast je verblijf inclusief ontbijt bij Van Heeckeren Hotel in het centrum van Nes.

Let's Get Romantic

Wij houden wel van een beetje romantiek. Maak van je verblijf een echte romantische getaway en vier de liefde! Neem hiervoor contact op met de receptie.

Birthday package

Let's Celebrate

Not aging, just upgrading! Overnachten bij van Heeckeren Hotel voor je verjaardag? Wij maken er een feestje van en boek onze birthday package. Neem hiervoor contact op met de receptie.

EN | DE