Van Heeckeren Hotel Ameland

Ontbijtlounge van heeckeren hotel

Uitgebreid ontbijten

Verse sappen, loads of vers fruit, warme broodjes en heerlijke (glutenvrije) granola’s! Als het jullie is gelukt om op te staan uit dat veel te lekkere pillowtop-bed, kunnen jullie aanschuiven voor een uitgebreid ontbijt.

Lounge Van Heeckeren Hotel

Gratis koffie & thee

Als gast van het Van Heeckeren Hotel heb je 24/7 gratis koffie en thee in onze lounge óf op je hotelkamer.

Kofferwand Van Heeckeren Hotel

Bagageservice

Is je hotelkamer nog niet klaar, maar wil je wel graag alvast het eiland verkennen? Snappen wij. Jullie bagage kunnen jullie kwijt in onze bagageruimte (tegenover de receptie). We hebben hier de gehele dag zicht op, dus is gewoon safe!

Razendsnelle wifi

Handig om onze Instagram-pagina even te bekijken (en te volgen ofcourse). Daarnaast kun je natuurlijk ook lekker netflixen in je bubbelbad of je vrienden en familie op de hoogte blijven van jullie fantastische getaway.

Van Heeckeren hotel op Ameland

Fietsverhuur

Ameland verkennen doe je heel gemakkelijk op de fiets! Ameland is maar ca. 25 km lang, dus met de fiets ben je overal binnen no time! Wandel even langs de receptie, dan fixen wij een (elektrische) fiets voor jullie. Wij werken samen met Fietsverhuur Nobel.

Proeflokaal rixt

VIP Treatment

Altijd de beste plekken bij al onze restaurants! Kom gezellig langs bij de receptie of WhatsApp ons op +31 (0)6 20 70 36 48 om een reservering bij één van onze restaurants te maken.

EN | DE